joi, 29 martie 2012

Palaria ca accesoriu

  Palaria este obiectul de acoperire a capului din mai multe motive. Este purtata in functie de aparare de razele solare, pentru motive religioase sau ceremoniale sau ca un accesoriu de moda.


  In trecut palariile au fost un indicator al statutului social. Pălării structurate pentru femei similare cu cele ale curtenilor de sex masculin au început să fie purtate în secolul al XVI-lea. Până la sfârșitul secolului XIX-lea multe alte stiluri au fost introduse, printre care pălării umplute, lărgite, coroane plate,                                                          cu ghiveci de flori și tocă.
  
                Astazi  palarile putin sau modificat, dar au aparut si altele ce au forme la cit de neobisnuite pe atit de interesante.Cele mai bizare palarii au fost observate la cintareata Lady Gaga.

   Lady Gaga fiind originala prin stilul de imbracaminte, ea este acea care iese pe scena cu palarii destul de neobisnuite.
  Designerii incearca sa selecteze unele detalii din stilul ei si sa scoata pe piata unele palarii ce ne amintesc de faimoasa Lady Gaga.


   Desigur daca ne dorim sa fim neobisnuiti va trebui sa depunem putin efort si sa creem lucruri noi, anume ceea ce nimeni nu a creat inaintea noastra, si acel obiect care ne va scoate in evidenta. Ca insiratie putem folosi unele elemente ale naturii, sau unele obiecte ce ne par interesante,care vor arata neobisnuit dar totodata si frumos.
      Fiecare isi poate crea palaria proprie, cu cit mai neobisnuita va fi cu atit mai originali ve-ti arata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu