joi, 29 martie 2012

Palaria ca accesoriu

  Palaria este obiectul de acoperire a capului din mai multe motive. Este purtata in functie de aparare de razele solare, pentru motive religioase sau ceremoniale sau ca un accesoriu de moda.


  In trecut palariile au fost un indicator al statutului social. Pălării structurate pentru femei similare cu cele ale curtenilor de sex masculin au început să fie purtate în secolul al XVI-lea. Până la sfârșitul secolului XIX-lea multe alte stiluri au fost introduse, printre care pălării umplute, lărgite, coroane plate,                                                          cu ghiveci de flori și tocă.
  
                Astazi  palarile putin sau modificat, dar au aparut si altele ce au forme la cit de neobisnuite pe atit de interesante.Cele mai bizare palarii au fost observate la cintareata Lady Gaga.

   Lady Gaga fiind originala prin stilul de imbracaminte, ea este acea care iese pe scena cu palarii destul de neobisnuite.
  Designerii incearca sa selecteze unele detalii din stilul ei si sa scoata pe piata unele palarii ce ne amintesc de faimoasa Lady Gaga.


   Desigur daca ne dorim sa fim neobisnuiti va trebui sa depunem putin efort si sa creem lucruri noi, anume ceea ce nimeni nu a creat inaintea noastra, si acel obiect care ne va scoate in evidenta. Ca insiratie putem folosi unele elemente ale naturii, sau unele obiecte ce ne par interesante,care vor arata neobisnuit dar totodata si frumos.
      Fiecare isi poate crea palaria proprie, cu cit mai neobisnuita va fi cu atit mai originali ve-ti arata.

Pantofii care au cucerit moda strazii


    Uitindu-ma prin pagina de facebook am gasit postata o poza de Andreea Banica unde  lauda pantofii  Jeffrey Campbell. In anul 2012 acest design de pantofi  au cucerit moda strazii.
  
   Jeffrey Campbell este un brand american , originar din L.A, care produce incaltaminte de 10 ani. Inceput ca o afacere de familie, produsele sale sunt comercializate astazi in toate colturile lumii.

      Inspirat din viata femeii obisnuite, a fetelor de pe strada, din magazin sau metrou, Jeffrey Campbell se adreseaza oricarei femei ce indrazneste sa ii poarte. Cu un aer vintage, tocuri imense, platforme inedite din lemn, adesea adevarate sculpturi, modelele Jeffrey Campbell cuceresc din ce in ce mai multe inimi.

Genti ,,dure" pentru femei dure



    Geata este accesoriul de care are nevoie orice femeie.
   La intrebarea : Ce ii lipseste unei femei in geanta? 
raspunsul este : ordine. Oare chiar asa si este? Designerii au inventat o sumedenie de modele de genti, dar cit de incapatoare nu a fi geanta oricum parca ceva mai trebuie de pus in ea si loc nu mai este.   

Lenjeria intima

   In 2012 lengeria intima nu va lua intorsaturi radicale fata de anul 2011. Emblema provocatoare ramine a fi ca in anii precedenti, insa cu putine urme de romantism mai accentuate care nu vin sa promoveze nuditatea, ci eterna feminitate.
   Rosul aprins, rozul pal sau albul pur al unor colectii dantelate alaturi de portjartierele discrete sau corsetele ademenitoare pot fi alegerea perfecta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Ce poarta femeile insarcinate in aceasta primavara


Top inflorat din bumbac jerseu
Jeansi slim
Tricou din bumbac elastic pentru femei gravide
     Primavara a venit si pe strada vedem cit mai des femei insarcinate ce se afla in asteptarea minunii. Odata cu sarcina venita femeile sunt nevoite sa isi schimbe si garderoba. Aflati ce prefera sa poarte viitoarele mamici. Desi se simt incomodate de formele corpului care a luat o intorsatura radicala timp de citeva luni,  viitoarele mamici se straduiesc din rasputeri sa arate cit mai bine. Unele fac mari investitii in pantaloni deoarece nu mai incap in cei din garderoba, altele isi cauta rochii cit mai colorate. Tricourile si bluzele purtate cu salvari asigura genul de tinuta pe cat de lejera, pe atat de la moda.

miercuri, 28 martie 2012

Care sunt culorile anului 2012


      Daca te-am facut curioasa, este timpul sa insiruim cele mai frumoase culorile ale noului an, culori care in moda sunt abordate de majoritatea designerilor, si care sigur vor inveseli orice tinuta.

                                             Tangerine Tango (portocaliu mandarina)

   Asociind acesti doi termeni nu putem spunde decit ca simtim un val de dlicatete s i senzualitate.Portocaliul interns ce ne aminteste de mirosul ametitor a mandarinei. aceasta culoare este intilnita din ce in ce mai des pe podiumurile anului 2012. Este o culoare calda a femenitatii si frumusetii femeii fiind singura nunta care se poate asocia cu restul culorilor acestui an.

                                                        Bellflower (movul zorelelor)

  
   Zorelele este floare ce se aseamana cu rochia rindunicii inse cu o nuanta de mov. Aceasta este nuanta care inspira designerii in moda anului 2012. De cele mai multe ori este asortat cu albastru.

                                                            Sweet Lila (lila deschis)



   Febra roze-ului nu scade nici in acest an, si devine o pasiune frematatoare pentru un lila delicat, ca o adiere de vant, inconjurat de tente de roz. Designerii il prefera mai ales pentru rochii usoare de vara, din materiale diafane, si il asorteaza cel mai adesea cu portocaliu sau alb.

Ce facem cu lucrurile vechi?

                                                      


 
   Aceste intrebari si le pun majoritatea din voi. Avem lucruri de care nu dorim sa ne despartim indiferent de vechimea acestuia.  Si apare intrebarea:  Ce facem cu ele?
   Unii le arunca , altii le ard sau le daruiesc celora ce au nevoie de ele.  Eu insa va voi spune ce puteti face dintr-un obiect pe care il aveti fiecare dintre voi acasa.

  O umbrela veche deja stricata nu va grabiti sa o aruncati  la gunoi. Din ea puteti face o fusta foarte interesanta de vara. Acest proces dureaza doar citeva minute.

marți, 27 martie 2012

Ce purtam in 2012?

     Pe an ce trece moda se schimba din ce in ce mai mult, asa ca trebuie sa stim mereu ce trebuie sa imbracam ca sa aratam bine si sa lovim privirile din jurul nostru, deoarece moda nu inseamna sa purtam toti aceleasi haine.
     Rochiile elegante, care nu sunt niciodata demodate anul acesta le vom avea in garderoba putin cu un alt fel de design. Apare dantela eleganta ceea ce face rochia mai fina si mai bogata. Rochiile acestui an sunt au prezent si luciul ce va orbi privirile barbatilor. Asa ca fiti atente dragi doamne si domnite la rochia pe care o alegeti.

Hand Made



     Lucruri interesante si deosebite putem confectiona fiecare dintre noi, pentru asta avem nevoie de putina imaginatie. De putin timp am inceput sa ma interesez de lucruri interesante confectionate de doamne, domnisoare care isi dau friu liber fanteziei.
   Pentru inceput am facut citeva perechi de cercei care se combina cu unele tinute de ale mele. Imi place la nebunie ceea ce fac si voi afisa citeva perechi de cercei care sper sa va    placa.

De vorba cu Danu Boian

      Daca vom lua cintaretii autohtoni vom observa ca multi dintre ei nu sunt stilati deloc. Au o tinuta scenica destul de obisnuita, mai pe scurt zis  FARA  GUST. Insa exista si unii care poarta tinute destul de deosebite si interesante. Am cautat un stil ce v-ar putea interesa si pe voi si care cred ca il apreciaza multi dinte noi. Stilul lui Danu Boian ma interesat din primele iesiri la tv. Este o persoana care se deosebeste de toti ceilalti prin stilul sau si m-am hotarit sa il interoghez in legatura cu aceasta.

1. Cine este idolul tau?
    Danu: Lil Wayne, Bruno Mars Shi Eu!

2. Cum se numeste stilul tau de imbracaminte?
    Danu: Nu are o denumire fixa, pentru ca mi-l creez singur mereu si are uneori si influente din stiluri absolut diferite imbinate intrunul!


3. De unde iti procuri aceste tinute deosbite (din MD sau poate de undeva prin Europa)?
    Danu:  Cind locuiam in MD imi procuram si de aici si din EU, insa acum deja doar din EU caci aflindu-ma in Vienna am o alegere mai densa!

4. Cum reactioneaza cei din jurul tau cind iesi in asa tinute?
    Danu: Depinde unde, in tarile EU nu reactioneaza deloc ca e ceva OK, la noi e putin mai complicat ca nu toti inteleg unele chestii insa important e sa nu le dau atentie!

5. Ai schimba ceva in stilul tau sau te simti bine asa cum esti?
   Danu: Eu mereu schimb ceea ce nu-mi place, insa acum n-as schimba nimic!