miercuri, 28 martie 2012

Care sunt culorile anului 2012


      Daca te-am facut curioasa, este timpul sa insiruim cele mai frumoase culorile ale noului an, culori care in moda sunt abordate de majoritatea designerilor, si care sigur vor inveseli orice tinuta.

                                             Tangerine Tango (portocaliu mandarina)

   Asociind acesti doi termeni nu putem spunde decit ca simtim un val de dlicatete s i senzualitate.Portocaliul interns ce ne aminteste de mirosul ametitor a mandarinei. aceasta culoare este intilnita din ce in ce mai des pe podiumurile anului 2012. Este o culoare calda a femenitatii si frumusetii femeii fiind singura nunta care se poate asocia cu restul culorilor acestui an.

                                                        Bellflower (movul zorelelor)

  
   Zorelele este floare ce se aseamana cu rochia rindunicii inse cu o nuanta de mov. Aceasta este nuanta care inspira designerii in moda anului 2012. De cele mai multe ori este asortat cu albastru.

                                                            Sweet Lila (lila deschis)



   Febra roze-ului nu scade nici in acest an, si devine o pasiune frematatoare pentru un lila delicat, ca o adiere de vant, inconjurat de tente de roz. Designerii il prefera mai ales pentru rochii usoare de vara, din materiale diafane, si il asorteaza cel mai adesea cu portocaliu sau alb.



                                                           Solar power (galben solar)



   Galbenul puternic, desprins din puterea soarelui, asa cum ii spune si numele, este parte din moda color-blocking a lui 2012. Spre marea noastra uimire, chiar si designerii care au ales mereu nuante delicate pentru creatiile lor, precum Monique Lhuillier sau Oscar de la Renta, chiar si Elie Saab, au introdus aceasta nuanta pe rochii in croieli extrem de feminine. Rezultatul? Absolut spectaculos.

                                                                 Cabaret (roz intens)

 

 

   Numai simpla lui denumire ne duce cu gandul spre sexualitate, spre pasiune, spre feminitate exagerata. Asa ca este si normal ca rozul cabaret din 2012 sa inspire tinute la fel de extravagante precum este si denumirea lui. Iata ca aceasta nuanta pare sa fie rezervata mai ales tinutelor ultrafeminine, dedicate unor evenimente speciale.

                                                            Cockatoo (albastru exotic)

 

 

   Denumirea este, de fapt, un papagal exotic, care are o nuanta foarte interesanta de albastru, un amestec original intre albastru deschis si turcoaz, cu abilitati cameleonice, care pot oferi si nuante de verde. Este una dintre cele mai dificile si mai originale culori ale anului, fiind mai usor de purtat in tinute uni, sau asociata unor nuante neutre.
  
        Pe tine care, dintre cele 6 culori prezentate, te-a cucerit?

               



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu