joi, 29 martie 2012

Lenjeria intima

   In 2012 lengeria intima nu va lua intorsaturi radicale fata de anul 2011. Emblema provocatoare ramine a fi ca in anii precedenti, insa cu putine urme de romantism mai accentuate care nu vin sa promoveze nuditatea, ci eterna feminitate.
   Rosul aprins, rozul pal sau albul pur al unor colectii dantelate alaturi de portjartierele discrete sau corsetele ademenitoare pot fi alegerea perfecta care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

    Celor care vor sa lase amprenta provocarii, designerii le propun pentru anul 2012 culorile vii precum mov, roz, albastru si derivate ale acestora, aplicate unor modele retro sau chiar simple, care nu pot declansa incoveniente.
   Tot anului 2012 i se adauga materialele transparente si imprimeul animal print ce se promoveaza si in vestimentatie si accesorii, oferind un plus de ingeniozitate femeii. Cu toate acestea, simplitatea dispune de cele mai multe ori de cel mai mare succes. Indiferent de situatie, o femeie cu atitudine va lua in consideratie aspectul unei lenjerii atent aleasa conform imprejurarii in care este purtata, caci aceasta ii va oferi un grad ridicat increderii de sine si o va face sa eclipseze si cele mai renumite modele ale caror chipuri nu exprima la fel de multa delicatete feminina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu