marți, 27 martie 2012

Ce purtam in 2012?

     Pe an ce trece moda se schimba din ce in ce mai mult, asa ca trebuie sa stim mereu ce trebuie sa imbracam ca sa aratam bine si sa lovim privirile din jurul nostru, deoarece moda nu inseamna sa purtam toti aceleasi haine.
     Rochiile elegante, care nu sunt niciodata demodate anul acesta le vom avea in garderoba putin cu un alt fel de design. Apare dantela eleganta ceea ce face rochia mai fina si mai bogata. Rochiile acestui an sunt au prezent si luciul ce va orbi privirile barbatilor. Asa ca fiti atente dragi doamne si domnite la rochia pe care o alegeti.


  
    Puloverele iau si ele o intorsatura radicala si in loc sa fie nasturii in partea din fata ei vor fi pe un umar.Culorile dominante vor fi : verde, maro,galben si chiar negru. Bluzitele de tip fluture se tin si ele inca in moda.  Camasa din dantela si blana catalogata este simbolul anului 2012.
  
      Pantalonii cu talie inalata ramin in moda si in 2012 dar apar si pantalonii de tip pana, dar ei nu merg oricui si purtati oriunde asa ca va recomand sa va feriti de ei. Aici depine si de virsta care o aveti.
  
   Moda din 2012 nu difera mult de cea din 2011 asa ca designerii va propun lucruri foarte scumpe de branduri inalte care se aseaza frumos doar pe manechine. Eu va indemn sa purtati ceea ce va place si in ceea ce credeti ca va sade mai bine, sa va creati singuri garderoba necesara pentru anul 2012 dar sa tineti cont si de unele tendinte.

    Daca aveti nevoie de un stilist ca sa va ajute in alegerea unei tinute perfecte puteti rasfoi unele jurnale de moda sau sa cereti ajutorul unui specialist.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu