vineri, 6 aprilie 2012

Cea mai frumoasa femeie din lume din anul 2012

 
 Frumusetea invinge totul. Miranda Kerr este frumoasa, senzationala, sexy si a fost desemnata  de catre revista WHO ,,Cea mai frumoasa femeie din lume,,  in anul ,, 2012.
Ingerasul Victoria's Secret, in varsta de 28 de ani, a fost votat de cititorii publicatiei Who, care este versiunea din Australia a revistei americane People, cea mai frumoasa persoana din lume.


   Pentru a celebra distinctia primita, Miranda a fost protagonista unei sedinte foto cu totul speciale, alaturi de Flynn, baietelul in varsta de un an si doua luni pe care il are impreuna cu actorul Orlando Bloom, si a dezvaluit in paginile revistei ca viata ei s-a schimbat radical de cand a devenit mama. Daca inainte sa aiba o familie muncea chiar si 18 ore intr-o zi, acum Miranda spune ca iti petrece majoritatea timpului cu fiul ei.

  "Sunt mai intai sotie si mama si abia apoi vine munca", a adaugat aceasta.

   Miranda Kerr, in varsta de 28 de ani, este un fotomodel australian. Aceasta s-a facut remarcata pe podiumurile internationale in calitate de model al casei Victoria's Secret.

   Miranda este casatorita din 2010 cu actorul Orlando Bloom, cu care are impreuna un baietel - Flynn- , in varsta de un an si doua luni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu