sâmbătă, 7 aprilie 2012

Horoscop: moda pentru fiecare semn zodiacal

   Afla ce haine si accesorii ti se potrivesc, in functie de semnul zodiacal sub care te-ai nascut. Ce moda ti se potriveste in functie de ce element esti: foc, aer, pamant, foc, apa.


 Elementul Foc - Berbec, Leu si Sagetator

    
 
    Stil si culori - Zodiile de foc sunt dinamice, atrag atentia prin impulsivitate, prin dinamisim, dar si prin mult bun gust. Rosu si auriul aduc un plus look-ului lor.
    Accesorii – Va plac accesoriile care au impact vizual fie prin marime, fie prin culoare. Bijuteriile cu pietre, cristale, margele si mai ales bijuteriile din aur va sunt foarte dragi.
   Parfumuri – Va place sa purtati dumneavoastra parfumul, si nu invers : el pe dumneavoastra. Arome fresh, naturale, cu iz de plante. Moscul e unul pe placut dumneavoastra, intr-adevar.





  
 Elementul Pamant – Taur, Fecioara, Capricorn

   Stil si culori – Pentru dumneavoastra moda si imaginea sunt foarte importante in viata. Avand o atitudine ferma, preferati stilul clasic, nuantele neutre.
   Accesorii – Zodiile de pamant sunt indraznete, asadar, gasesc interesant sa se aduca in evidenta prin genti, ochelari de soare si ceasuri. Sunt accesoriile dumneavoastra preferate!
   Parfumuri – Parfumuri cu esenta de lemn de santal si cedru va atrag intitdeauna atentia.





        

   Elementul Aer – Gemeni, Balanta, Varsator 

    Stil si culori – Intotdeauna dati dovada de creativitate, asadar, sunteti in pas cu moda si cu tot ce este modern. Totusi, nu va place sa respectati regula, ci mai degraba sa creati propriul stil, inventand noi piese. Va plac in mod deosebit albastru, violet, alb.
   Accesorii – Nu va plac in mod deosebit bijuteriile, insa gentile moderne au intotdeauna loc in dulapul dumneavoastra.
  Parfumuri – Aromele florale exprima cel mai bine personalitatea dumneavoastra. De asemenea, notele marine, dar si de iasomie si levantica fac parte din farmecul dumneavoastra de zi cu zi.

 


    Elementul Apa – Rac, Scorpion, Pesti
 
 

   Stil si culori – Sunteti sensibile, romantice, pasionale si...iubiti tesaturile fine, moi, dantelele, hainele lucrate manual. Preferati verdele, albul si rozul.
   Accesorii – Vi se potrivesc bijuteriile fine, delicate. 

   Parfumuri Aromele dulci, dar si florale si citrice va dau un farmec aparte. Miresme de salcam, levantica, trandafir va invaluie diminetile si serile.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu