marți, 20 martie 2012


           Ce inseamna fashion?



   Am cautat in dictionar explicatia acestui cuvint si iata ce am gasit:
   MODA : obicei, deprindere colectiva, specifica la un moment dat unui mediu social; gust, preferinta la un moment dat pentru un anumit fel de a se imbraca.
   Daca fiecare dintre noi va deschide o revista de moda iar dupa aceea va deschide garderoba , va intelege daca este  sau nu o persoana ce se tine in pas cu moda.
   Toata lumea vorbeste despre moda, tinute sexy, culori atragatoare dar putini stiu sa combine toate acestea impreuna si sa obtina un rezultat perfect.
   Moda o inventeaza oamenii care calatoresc prin imaginatie, desoperind ceea ce nimeni si niciodata nu poate descoperi.   Moda este acea improspatare de care are nevoie mai ales femeile. La maxima : ,, Haina  il face pe om" eu raspund : Haina nu il face pe om, dar l-ar  scoate din multime si il pune il valoare.
   Moda ne domina pe noi si nu invers. Sursele de inspiratie le gasim in trecut, incepind cu istoria costumului, fiind un element uitat de mult si scos la lumina prezentat drept o noutate.Majoritatea senzationalelor noutati ale modei nu sunt de fapt decit o combinatie ale unor forme  ,,retro " .
 Persoanele demodate se simt alt fel decit cele ce se tin in pas cu moda?
 Cred ca invidia si egoismul femeii este prea mare ca sa nu sa se simta incomodata fata de o femei stilata. Multe femei reactioneaza diferit, care vorbeste de bine dar ironic, care prefera sa taca si sa tina parerile si impresiile doar pentru ea singura, care merge la cumparaturi cautindu-si exact o asa tinuta, si un procent foarte mic se primesc pe ele insusi asa cum sunt facand complimente de bine celorlalte.
 Daca fiecare femeie s-ar ingriji si- ar accentua tinuta va deveni mai fericita si o persoana mai de succes.
 Asa ca tine-ti cont de tendintele modei si nu uitati sa zimbiti, zimbetul completeaza orice tinuta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu